Bericht versturen
China Cangnan Fuli Colour Printing Factory
Cangnan Fuli Colour Printing Factory
Wenzhou Fuligao die Co., Ltd verpakken is een professionele onderneming die zich in productie en verkoop specialiseren. Met 14 jaar van beroepservaring in de verpakkingsindustrie, hebben wij een reeks producten met inbegrip van pvc-ritssluitingszakken, de verpakkende zakken van pvc, de verpakkende zakken van EVA, TPU die nieuwe materialen, vertoningsraad, en een volledig en wetenschappelijk kwaliteitsbeheersysteem verpakken. Onze producten worden hoofdzakelijk uitgevoerd naar ontwikkelde landen ...
Leer meer
Verzoek om een Citaat
Nr van Werknemers:
0+
Jaarlijkse Verkoop:
0+
De uitvoerpc:
0%
WIJ VERSTREKKEN
de beste dienst!
U kunt ons op diverse manieren contacteren
Contacteer ons
Tel.
86-577-68608798
Fax
86-577-68610515
whatsapp
8613958718107
Skypen
amy1978815
wechatten
fuli1978amyhou

VAN DE KWALITEITScategorie A & CATEGORIE B FABRIEK

Hete het Stempelen Duidelijke Plastic het Winkelen van pvc Tote Bag Blue Black Clear Totalisator

Oppervlakte Behandeling:Het hete Stempelen

Industrieel Gebruik:Schoenen & kleding

Gebruik:Kleding, Schoenen, Ondergoed, de kleding van kinderen, Bont, Kledingstuk & Verwerkingstoebehoren, So

Krijg Beste Prijs
WELKE KLANTEN ZEGT
Jerry
2023-06-06 09:24:35
De levertijd is snel, en zeer belangrijk: de producten altijd verzonden gelijke de orde. Ik vertrouw op hen omdat ik nooit met hen ben teleurgesteld.
Nam toe
2023-06-06 09:24:45
Deze onderlinge samenwerking duurt zo'n 4 jaar en moet toegeven dat de service die ze leveren boven verwachting is. Onze samenwerking zal vele jaren duren.
j *** a
2023-06-06 09:25:03
Als ik had of als ik het 10 sterren kon geven maar ik heb slechts 5 ik hoop voortzetten onderhandelend met hem ik adviseer het.
nieuws Bekijk meer
voegt het het Weergeven grotere beeld van het 00:0000:28 toe om van de de Ritssluitingsverpakking van pvc van de Aandeel de Ritssluiting Berijpte Plastic Schuif van de Zakswimwear Kosmetische Zak voor Ondergoedkleding te vergelijken
voegt het het Weergeven grotere beeld van het 00:0000:28 toe om van de de Ritssluitingsverpakking van pvc van de Aandeel de Ritssluiting Berijpte Plastic Schuif van de Zakswimwear Kosmetische Zak voor Ondergoedkleding te vergelijken
Een kosmetische berijpte plastic zak van pvc is een type van kleine zak die wordt ontworpen om make-up, toiletries, en andere persoonlijke punten te dragen. De zak wordt gemaakt van pvc (Polyvinylchloride), een duurzame en lichtgewichtkunststof die algemeen voor verpakking wordt gebruikt. De berijpte plastic zak heeft een semi-transparent oppervlakte die het een moderne, gladde blik terwijl ook het verstrekken van een graad van privacy voor de inhoud van de zak geeft. Het heeft a zippered sluiting, die ervoor zorgt dat de punten binnen de zak veilig en veilig blijven. De ritssluiting kan van een verschillende kleur, zoals wit, gouden, of zilver zijn, die goed met de ijzige oppervlakte van de zak tegenover elkaar stellen. De kosmetische berijpte plastic zakken van pvc komen in diverse grootte, maar meestal, zij klein genoeg zijn om in een handtas of reisgeval te passen. De zakken kunnen verschillende vormen, zoals rechthoekig of vierkant hebben, maar zij hebben gewoonlijk een vlakke bodem, die voor stabiliteit zorgt wanneer de zak op een oppervlakte wordt geplaatst. Deze zakken zijn praktisch en veelzijdig aangezien zij ook voor reis, voor het opslaan van juwelen, of voor de levering van het holdingsbureau kunnen worden gebruikt. De berijpte oppervlakte van de zakken is gemakkelijk schoon te maken, makend tot hen een uitstekende keus voor dagelijks gebruik. Samengevat, is een kosmetische berijpte plastic zak van pvc een praktische en modieuze manier om persoonlijke punten op te slaan en te vervoeren. De semi-transparent oppervlakte voegt een element van verfijning aan de zak toe, terwijl het duurzame pvc-materiaal ervoor zorgt dat het lange tijd zal duren.    
2023-05-11
Contacteer op elk ogenblik ons
Contacteer ons
op elk ogenblik
Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons
Leg nu voor
Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Duidelijk pvc Tote Bag Leverancier. Copyright © 2023-2024 bagspvc.com . Alle rechten voorbehoudena.